Λυκούργου 27, Άγιοι Ανάργυροι, 13561
Ταξιδεψτε ελευθερα!
woman-smiling-while-being-car-ride
γιατι η ζωη ειναι ταξιδια

Το καλύτερο ταξίδι, είναι αυτό που ξεκινάει τώρα! Η SMART PD CASE έχει δημιουργηθεί για να σε βοηθήσει σε αυτό. Περιέχει όλα όσα θα χρειαστείς κατά τη διάρκεια των μετακινήσεων σου. Εσύ το μόνο που έχεις να κάνεις, είναι να προγραμματίσεις το ταξίδι σου και τις αλλαγές σου. Γι αυτό:

χρησιμα TIPS

Πρώτα από όλα εξοικειώσου με τη χρήση της SMART PD CASE μέσα στο σπίτι. Μάθε πως λειτουργεί, έτσι ώστε στο ταξίδι και σε όποιο χώρο βρεθείς, να κάνεις την αλλαγή σου απροβλημάτιστα και με απόλυτη ασφάλεια. Η λειτουργία της είναι πολύ απλή και κάνοντας χρήση του προϊόντος, θα νιώθεις σιγουριά και θα έχεις αυτοπεποίθηση, για να κάνεις τη θεραπεία σου σε οποιοδήποτε μέρος του κόσμου!

…Οργανωσε το ταξιδι σου με καθε λεπτομερεια. κανονισε την αποστολη των υλικων σου στον τοπο διακοπων σου!
pexels-andrea-piacquadio-3756158

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Η βαλίτσα σου μπορεί να ταξιδεύει μαζί σου!
Μπαίνει στην καμπίνα του αεροπλάνου (οι διαστάσεις της είναι ακριβώς αυτές που επιτρέπουν οι περισσότερες αεροπορικές εταιρείες).

Για τη μεταφορά της βαλίτσας μαζί με τα διαλύματα που έχεις βάλει μέσα, μπορείς να συνεννοηθείς με την αεροπορική εταιρεία και να τους ενημερώσεις ότι πρόκειται για ιατρική χρήση (θα χρειαστεί να συμπληρώσεις μαζί με το γιατρό σου ένα ειδικό έντυπο, προκειμένου να σου επιτραπεί η επιβίβαση στο αεροπλάνο).

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.