Λυκούργου 27, Άγιοι Ανάργυροι, 13561
ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ
traveling luggage in airport terminal building with passenger plane flying over runway
ΖΗΣΕ ΤΙΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ

Η καθημερινότητα ενός περιτοναϊκού ασθενή, απαιτεί συχνές αλλαγές (ανάλογα τη μέθοδο και το πρωτόκολλο), πολλά αναλώσιμα και σάκους και επιπλέον τη χρήση στατό. Το δωμάτιο στο οποίο γίνονται οι αλλαγές, σύντομα θυμίζει νοσοκομείο! Αυτό δυσχεραίνει πολλές φορές την ψυχική υγεία του ασθενούς και της οικογένειάς του. Κι ενώ η μέθοδος τη περιτοναϊκής είναι στην πραγματικότητα η μέθοδος της ελευθερίας, υποεκτιμάται λόγω της αρνητικής ψυχολογίας μέσα στην οικογένεια.

Υπάρχει όμως τρόπος όλα αυτά να αλλάξουν. Βάλε στην πρίζα τη SMART PD CASE, τοποθέτησε μέσα τα διαλύματά σου να ζεσταθούν, κλείσε τη βαλίτσα. Τώρα στο δωμάτιο σου υπάρχει μόνο μια καλαίσθητη, πολυτελής βαλίτσα, καθώς τα υπόλοιπα απαραίτητα υλικά για την αλλαγή της περιτοναϊκής κάθαρσης είναι μέσα στη SMART PD CASE! Τώρα, τίποτα δεν θα σου θυμίζει την θεραπευτική σου ρουτίνα. Ζήσε λοιπόν τις καθημερινές σου στιγμές, χωρίς άσκοπους προβληματισμούς!

ΚΛΕΙΣΕ ΤΑ ΜΙΚΡΟΒΙΑ ΑΠ'ΕΞΩ !

Η περιτοναϊκή κάθαρση απαιτεί καθαριότητα και τήρηση υγειονομικών πρωτοκόλλων, προκειμένου να αποφευχθεί ο κίνδυνος της περιτονίτιδας. Είναι σημαντικό να διατηρείται καθαρός ο χώρος και το πεδίο πάνω στο οποίο γίνεται η περιτοναϊκή αλλαγή. Με τη SMART PD CASE είσαι ασφαλής, καθώς μπορείς πάντα να διατηρείς καθαρό το πεδίο και έπειτα να κλείνεις τη βαλίτσα, προστατεύοντας το πεδίο από σκόνες, έντομα, τρίχες κλπ.

…ΣΤΗΝ covid-19 ΕΠΟΧΗ Η ΠΕΡΙΤΟΝΑΪΚΗ ΚΑΘΑΡΣΗ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΩΝ ΑΣΘΕΝΩΝ, ΚΑΘΩΣ ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ, ΩΣ ΚΑΤΕΞΟΧΗΝ ΚΑΤΟΙΚΟΝ ΘΕΡΑΠΕΙΑ
balitsa16
Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.