Η ΖΩΗ ΜΕ ΤΗ SMART PD CASE
Θεραπεια στο σπιτι

Ζήσε τις πιο όμορφες στιγμές με την οικογένειά σου! Με τη Smart PD Case μπορείς να κάνεις τη θεραπεία σου στο σπίτι με ασφάλεια και χωρίς να μετατρέπεις το χώρο σου σε νοσοκομείο!

smily man working with discreet using SMART PD CASE
ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ

Ένα από τα σημαντικότερα προβλήματα των εργαζόμενων περιτοναϊκών ασθενών, είναι η πραγματοποίηση της αλλαγής της περιτοναϊκής κάθαρσης. Η βαλίτσα SMART PD CASE προσφέρει την απαραίτητη διακριτικότητα. Μάθετε πως.

Ταξιδεψτε ελευθερα

Περιτοναϊκός ασθενής για μας σημαίνει ελεύθερος ασθενής. Βασιζόμενοι σε αυτή τη θεμελιώδη αρχή, δημιουργήσαμε ένα καινοτόμο προϊόν, που προσφέρει σε κάθε ασθενή τη δυνατότητα εφαρμογής της μεθόδου με ασφάλεια, χωρίς περιορισμούς.

balitsa37
ΑΛΛΑΓΗ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ ΚΛΕΙΔΑΡΙΑΣ

Σε αυτό το άρθρο εξηγείται με αναλυτικό τρόπο η αλλαγή συνδυασμού για την κλειδαριά TSA LOCK της βαλίτσας σας. Το πρώτο στάδιο αφορά το reset, δηλαδή την επαναφορά της κλειδαριάς στις εργοστασιακές ρυθμίσεις και στο συνδυασμό 0,0,0.

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.